Når skal du vanne Sago Palms: Vannkrav for Sago Palm Trees

Innholdsfortegnelse:

Når skal du vanne Sago Palms: Vannkrav for Sago Palm Trees
Når skal du vanne Sago Palms: Vannkrav for Sago Palm Trees

Video: Når skal du vanne Sago Palms: Vannkrav for Sago Palm Trees

Video: Når skal du vanne Sago Palms: Vannkrav for Sago Palm Trees
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Til tross for navnet, er ikke sagopalmer egentlig palmer. Dette betyr at, i motsetning til de fleste palmer, kan sagopalmer lide hvis de vannes for mye. Når det er sagt, kan de trenge mer vann enn klimaet ditt kommer til å gi dem. Fortsett å lese for å lære mer om vannkrav for sagopalmer og tips om hvordan og når du kan vanne sagopalmer.

When to Water Sago Palms

Hvor mye vann trenger sagopalmer? I vekstsesongen trenger de moderat vanning. Hvis været er tørt, bør plantene vannes dypt hver til annenhver uke.

Sago palmevanning bør gjøres grundig. Omtrent 31 cm (12 tommer) unna stammen, bygg opp en 2 til 4 tommer (5-10 cm.) høy berm (en jordhaug) i en sirkel som omgir planten. Dette vil fange vann over rotklumpen, slik at den kan renne rett ned. Fyll plassen inne i bermen med vann og la den renne ned. Gjenta prosessen til de øverste 10 tommer (31 cm.) av jord er fuktig. Ikke vann mellom disse dype vanningene – la jorden tørke ut før du gjør det igjen.

Vannkravene til sagopalmer som nettopp er transplantert er litt annerledes. For å fåen sagopalme etablert, hold rotklumpen konsekvent fuktig de første fire til seks månedene av veksten, og sett deretter farten ned og la jorden tørke ut mellom vanningene.

Vanne en sagopalme i potte

Ikke alle kan dyrke en sago ute i landskapet, så det utføres ofte sagopalmevanning for de som dyrkes i container. Potteplanter tørker ut raskere enn planter i hagen. Å vanne en sagopalme i potte er ikke annerledes.

  • Hvis potteplanten din er utendørs, må du vanne den oftere, men likevel la jorden tørke ut i mellom.
  • Hvis du tar med beholderen innendørs for vinteren, bør du redusere vanningen betraktelig. En gang annenhver til tredje uke burde være nok.

Anbefalt: