Growing Grapes In Zone 9: What Are The Best Grapes For Zone 9

Innholdsfortegnelse:

Growing Grapes In Zone 9: What Are The Best Grapes For Zone 9
Growing Grapes In Zone 9: What Are The Best Grapes For Zone 9

Video: Growing Grapes In Zone 9: What Are The Best Grapes For Zone 9

Video: Growing Grapes In Zone 9: What Are The Best Grapes For Zone 9
Video: Planting Backyard Vineyard Grape Vines - Zone 9b - Crimson Princess Grape - Spring 2022 2024, April
Anonim

Når jeg tenker på de store druedyrkingsområdene, tenker jeg på kjølige eller tempererte områder av verden, absolutt ikke på å dyrke druer i sone 9. Faktum er imidlertid at det finnes mange typer druer som egner seg for sone 9. Hvilke druer vokser i sone 9? Den følgende artikkelen diskuterer druer for sone 9 og annen dyrkingsinformasjon.

About Zone 9 Grapes

Det finnes i hovedsak to typer druer, spisedruer, som dyrkes for å spise ferske, og vindruer som primært dyrkes for vinfremstilling. Mens noen typer druer faktisk krever et mer temperert klima, er det fortsatt mange druer som vil trives i det varme klimaet i sone 9.

Selvfølgelig vil du sjekke og være sikker på at druene du velger å dyrke er tilpasset sone 9, men det er noen andre hensyn også.

  • Først av, prøv å velge druer som har en viss sykdomsresistens. Dette betyr vanligvis druer med frø siden frøfrie druer ikke har blitt avlet med sykdomsresistens som en prioritet.
  • Deretter vurderer du hva du vil dyrke druene til – å spise ferske fra hånden, konservere, tørke eller lage vin.
  • Til slutt, ikke glem å gi vintreet en form for støtte, enten det er et espalier, gjerde, vegg eller arbor, og ha det på plass før du planter noen druer.

I varmere klima som sone 9 plantes bareroot-druer på senhøsten til tidlig vinter.

Hvilke druer vokser i sone 9?

Druer egnet for sone 9 er vanligvis egnet opp til USDA-sone 10. Vitis vinifera er en søreuropeisk drue. De fleste druene er etterkommere av denne druetypen og er tilpasset et middelhavsklima. Eksempler på denne typen druer inkluderer Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Riesling og Zinfandel, som alle trives i USDA-sonene 7-10. Av de frøfrie variantene faller Flame Seedless og Thompson Seedless inn i denne kategorien og spises vanligvis ferske eller laget til rosiner i stedet for vin.

Vitus rotundifolia, eller muskadinedruer, er hjemmehørende i det sørøstlige USA hvor de vokser fra Delaware til Florida og vestover til Texas. De er egnet for USDA sone 5-10. Siden de er hjemmehørende i sør, er de et perfekt tillegg til en hage i sone 9 og kan spises ferske, konserverte eller lages til en deilig, søt dessertvin. Noen varianter av muskadinedruer inkluderer Bullace, Scuppernong og Southern Fox.

Californias ville drue, Vitis californica, vokser fra California til det sørvestlige Oregon og er hardfør i USDA-sonene 7a til 10b. Den dyrkes vanligvis som prydplante, men kan spises fersk eller lages til juice eller gelé. Hybrider av denne ville druen inkluderer Roger's Red og Walker Ridge.

Anbefalt: