Magnolia Tree Disease Treatment: Fixing Common Magnolia Diseases

Innholdsfortegnelse:

Magnolia Tree Disease Treatment: Fixing Common Magnolia Diseases
Magnolia Tree Disease Treatment: Fixing Common Magnolia Diseases

Video: Magnolia Tree Disease Treatment: Fixing Common Magnolia Diseases

Video: Magnolia Tree Disease Treatment: Fixing Common Magnolia Diseases
Video: How to treat Magnolia Scale 2024, Kan
Anonim

Det er noe så innbydende med en stor, voksaktig bladmagnolia plantet i midten av en plen foran. De hvisker forsiktig "det er iste på verandaen hvis du blir en stund." Og selv om du kan stole på at magnoliaer er nesten uforgjengelige, har de noen få sykdommer som er bemerkelsesverdige. Les videre for å lære hvordan du holder treet ditt på sitt beste.

Magnolia Tree Diseases

Den staselige og eldgamle magnoliaen er et tre som er elsket av folk over alt, ikke bare de som er hjemmehørende i det sørlige USA. Magnoliaer er så tøffe at mange treeiere aldri vil legge merke til noen reelle problemer gjennom treets liv, men når et sykt magnoliatre blir identifisert, kan årsaksagenset være alvorlig. Det er flere vanlige magnoliasykdommer du bør være oppmerksom på, selv om du er så heldig å aldri måtte gjøre noe med den informasjonen.

Generelt er ikke sykdommer i magnolia-trær alvorlige eller vanlige, men noen få er verdt å merke seg slik at du kan handle på en passende måte. Magnolia tree sykdom behandling vil alltid avhenge av både alderen på treet og alvorlighetsgraden av symptomene. Siden disse trærne varierer så mye i størrelse og form, må du bruke demditt beste skjønn når du håndterer mer alvorlige forhold. Her er noen bemerkelsesverdige forhold for magnolia-eiere:

  • Algebladflekk. Når magnoliabladene dine utvikler fløyelsaktige rødbrune områder med hårlignende strukturer på undersiden, har du sannsynligvis å gjøre med algebladflekker. Den gode nyheten er at så forferdelig som dette kan se ut, er det ikke en alvorlig tilstand. Med mindre treet ditt er ment å være et utstillingsvindu, er det ingen grunn til å behandle denne infeksjonen. Støtt heller treet ditt med riktig vanning og fôring. Hvis du må behandle det, bruk et soppdrepende middel og vær forsiktig så du får alle algeflekkene på en gang.
  • Soppbladflekker. En annen tilstand som er mye mer bark enn bitt, soppbladflekker kan vises i en rekke former, størrelser og farger på magnolia. Hvis de bare er på overflaten eller er like på begge sider av bladene, er det et ganske sikkert kort at du kan la dem være i fred. Rydd opp døde blader eller annet planteavfall rundt bunnen av unge magnoliaer for å minimere risikoen for å få disse flekkene og fortsett å ta vare på treet på riktig måte for best resultat.
  • Canker. Disse infeksjonene forårsaker grener og kan skape en fare på et stort tre. Hvis du merker at en gren dør plutselig, mens resten har det bra, er det på tide å beskjære den og se etter flere områder der barken flasser av eller det dannes uvanlige knuter. Å beskjære kreften, pluss en tomme eller to (2,5 til 5 cm.) sunt vev, er den eneste måten å komme i forkant av kreftsykdommer.
  • Treråte. Uttrykket "treoperasjon" er kanskje ikke i dinvokabular, men treråte er en tilstand som kan berettige det. Avhengig av om treråten er inne i treet ditt eller rundt basen på utsiden, kan den kanskje reddes fra treråte hvis sykdommen oppdages tidlig. Du vil legge merke til vage tegn som visning av deler av treets baldakin eller lekkende områder på barken. Kontakt en arborist for riktig diagnose og behandling.

Anbefalt: