Callery Chanticleer Pears - Chanticleer Pear Tree Issues and Care Info

Innholdsfortegnelse:

Callery Chanticleer Pears - Chanticleer Pear Tree Issues and Care Info
Callery Chanticleer Pears - Chanticleer Pear Tree Issues and Care Info

Video: Callery Chanticleer Pears - Chanticleer Pear Tree Issues and Care Info

Video: Callery Chanticleer Pears - Chanticleer Pear Tree Issues and Care Info
Video: Why Bradford Pears Are The Worst Tree | Southern Living 2024, April
Anonim

Hvis du leter etter pæretrær som flyter over med prangende blomster om våren, bør du vurdere Chanticleer-pæretrær. De gleder også mange med sine livlige høstfarger. For mer informasjon om Chanticleer-pære og tips om dyrking av Chanticleer-pærer, les videre.

Chanicleer Pear-informasjon

Chanticleer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’) er en kultivar av Callery prydpære, og den er en skjønnhet. Callery Chanticleer pærer har en vekstmåte som er ryddig og skreddersydd med en slank pyramideform. Men når trærne blomstrer, er de dramatiske og fantastiske. Denne varianten anses å være en av de beste Callery-kultivarer som er tilgjengelige i handelen. Chanticleer-pæretrær er tornløse og kan bli 9 meter høye og 4,5 meter brede. De vokser ganske raskt.

Chanticleer-pæretrær er en hagefavoritt både på grunn av den visuelle interessen de tilbyr og deres rike overflod av blomster. De prangende hvite blomstene vises i klynger om våren. Frukten følger blomstene, men forvent ikke pærer hvis du begynner å dyrke Chanticleer-pærer! "Frukten" til Callery Chanticleer-pærer er brun eller rødbrun og på størrelse med en ert. Fugler elsker detskjønt, og siden den klamrer seg til grenene om vinteren, hjelper den med å mate dyrelivet når lite annet er tilgjengelig.

Growing Chanticleer Pears

Chanticleer-pæretrær vokser i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 5 til 8. Hvis du vil begynne å dyrke Chanticleer-pæretrær, velg et plantested i full sol. Treet trenger minst seks timer med direkte sol for å trives.

Disse pærene er ikke kresne når det gjelder jord. De aksepterer sur eller alkalisk jord, og vokser i leire, sand eller leire. Mens treet foretrekker fuktig jord, er det noe tolerant mot tørke. Vann regelmessig for de sunneste trærne, spesielt i ekstrem varme.

Dette nydelige lille pæretreet er ikke helt problemfritt. Chanticleer pære problemer inkluderer en mottakelighet for lembrudd om vinteren. Greinene kan dele seg som et resultat av vintervind, snø eller is. Et mer presserende problem med Chanticleer-pære er treets tendens til å rømme fra dyrking og invadere ville områder i enkelte regioner. Selv om noen kultivarer av Callery-pæretrær er sterile, som «Bradford», kan levedyktige frø komme fra kryssing av Callery-kultivarer.

Anbefalt: