Redspire Pear Information - How To Grow A Redspire Pear Tree

Innholdsfortegnelse:

Redspire Pear Information - How To Grow A Redspire Pear Tree
Redspire Pear Information - How To Grow A Redspire Pear Tree

Video: Redspire Pear Information - How To Grow A Redspire Pear Tree

Video: Redspire Pear Information - How To Grow A Redspire Pear Tree
Video: Why you shouldn't plant Ornamental Pear Trees (Bradford Pear) 2024, Kan
Anonim

Callery ‘Redspire’-pærer er hurtigvoksende prydplanter med smale kroner. De tilbyr store, hvite blomster om våren, ganske lilla nye blader og flammende høstfarge. Les videre for ytterligere Redspire-pæreinformasjon samt tips om pleie av Redspire-pæretre.

Redspire Pear Information

‘Redsire’ er en attraktiv Callery-pærekultivar. De store prangende blomstene er større enn andre pæreblomster og en dramatisk snøhvit. Callery 'Redspire'-pærer er løvtrær som mister løvet om vinteren. Nye blader vokser i en dyp lilla. De modnes til skinnende grønne med et hint av rødt, og lyser deretter opp hagen din om høsten når de blir gule, lilla og karmosinrøde. Høstfargen er enda bedre i de sørligste områdene.

Hvis du begynner å dyrke Redspire-pærer, vil du oppdage at fruktene er små kjerner, omtrent på størrelse med erter og rødbrune i fargen. Denne frukten henger på treet til vinteren, og tjener som mat for fugler og annet dyreliv.

Disse trærne skyter raskt opp med en søyleformet eller sm alt rund vekst. De kan bli 40 fot (12 m.) høye med en spredning på opptil 20 fot (6 m.). Greinene på Callery ‘Redspire’ pærer vokser ut og opp. De er helt tornløse og faller aldri eller faller i tuppene.

Hvordan dyrke et rødspiret pæretre

Trærne trives i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 5 til 9a. Når du begynner å dyrke Redspire-pærer, velg et plantested som får full sol for best resultat. Denne kultivaren aksepterer mange forskjellige typer jord, alt fra sand til leire. Den vil vokse i sur eller alkalisk jord og tåler både våt og godt drenert jord.

Siden treet er så tolerant med hensyn til plassering, vil du oppdage at vedlikeholdet hovedsakelig er et spørsmål om etterplanting. Selv om treets tørketoleranse er høy når rotsystemet er etablert, bør du sørge for sjenerøs vanning frem til den tid.

Beskjæring kan være en viktig del av pleie av Redspire pæretre. Trim ut greiner med svake skrittforbindelser for å hjelpe treet med å utvikle en sterk struktur.

Callery ‘Redspire’-pærer har ganske god motstandsdyktighet mot brannsopp, eikerotsopp og verticillium. De kan imidlertid være utsatt for hvitflue og sotsopp.

Anbefalt: