Honey Locust 'Skyline' Trees - Caring For A Skyline Thornless Honey Locust

Innholdsfortegnelse:

Honey Locust 'Skyline' Trees - Caring For A Skyline Thornless Honey Locust
Honey Locust 'Skyline' Trees - Caring For A Skyline Thornless Honey Locust

Video: Honey Locust 'Skyline' Trees - Caring For A Skyline Thornless Honey Locust

Video: Honey Locust 'Skyline' Trees - Caring For A Skyline Thornless Honey Locust
Video: Skyline Honey Locust 2024, April
Anonim

Honinggresshoppen 'Skyline' (Gleditsia triacanthos var. inermis 'Skyline') er hjemmehørende i Pennsylvania til Iowa og sør til Georgia og Texas. Formen inermis er latin for 'uvæpnet', med henvisning til det faktum at dette treet, i motsetning til andre honninggresshopper, er tornløst. Disse torneløse honninggresshoppene er flotte tillegg til landskapet som et skyggetre. Interessert i å dyrke Skyline honninggresshopper? Les videre for å finne ut hvordan du dyrker et Skyline-gresshoppetre.

Hva er en Skyline Thornless Honey Locust?

Honey locust ‘Skyline’ kan dyrkes i USDA-sone 3-9. De er raskt voksende skyggetrær som mangler de opptil fotlange (0,5 m.) tornene og, i de fleste tilfeller, de store frøbelgene som pryder andre honninggresshopper.

De er raskt voksende trær som kan vokse opp til 24 tommer (61 cm.) per år og oppnå en høyde og spredning på ca. 30-70 fot (9-21 m.). Treet har en avrundet baldakin og pinnate til to-finnate mørkegrønne blader som blir attraktive gule om høsten.

Selv om mangelen på torner er en velsignelse for gartneren, er en interessant sidenotat at de tornede variantene en gang ble k alt konfødererte nåltrær siden tornene blebrukes til å feste borgerkrigsuniformer.

How to Grow a Skyline Locust

Skyline-gresshopper foretrekker rik, fuktig, godt drenerende jord i full sol, som er minst 6 hele timer med direkte sol. De er tolerante for ikke bare et bredt utvalg av jordtyper, men også for vind, varme, tørke og s altholdighet. På grunn av denne tilpasningsevnen, velges Skyline-gresshopper ofte for medianplanting, motorveiplanting og fortauutskjæringer.

Det er lite eller ingen behov for spesiell Skyline-honninggresshoppepleie. Treet er så tilpasningsdyktig og tolerant og lett å dyrke når det først er etablert at det i bunn og grunn opprettholder seg selv. Faktisk er områder som lider av urban luftforurensning, dårlig drenering, kompakt jord og/eller tørke, faktisk perfekte områder for dyrking av Skyline-honninggresshopper innenfor USDA-sonene 3–9.

Anbefalt: