Swan River Daisy Flowers: How To Grow Swan River Tusenfryd i hagen

Innholdsfortegnelse:

Swan River Daisy Flowers: How To Grow Swan River Tusenfryd i hagen
Swan River Daisy Flowers: How To Grow Swan River Tusenfryd i hagen

Video: Swan River Daisy Flowers: How To Grow Swan River Tusenfryd i hagen

Video: Swan River Daisy Flowers: How To Grow Swan River Tusenfryd i hagen
Video: SUB《自分流ナチュラルガーデン》春から初夏まで楽しめるブルー系の花《T's Gardenのガーデニング》 2024, Kan
Anonim

Selv om det er mange grunner til at en hageeier kan velge å plante blomster eller etablere nye blomsterkanter og landskap, når det gjelder valg, er alternativene virkelig ubegrensede. Enten du ønsker å legge til dramatisk høyde og farge eller håper å oppmuntre til tilstedeværelsen av pollinatorer, kan tilsetningen av blomstrende planter forvandle vanlige for- eller bakgårder til en visuelt stimulerende hageoase. Én blomst, Swan River tusenfryd (Brachyscome iberidifolia), belønner sine dyrkere med en overflod av små, delikate blomster og en nydelig subtil duft.

Hva er Swan River Tusenfryd?

Daisy-blomster fra Swan River er en årlig blomst som er hjemmehørende i visse deler av Australia. Daisy-blomstene fra Swan River når en høyde på litt over 46 cm, og varierer i farge fra hvit til blåfiolett.

I tillegg til sin skjønnhet, er denne hurtigvoksende blomsten elsket av mange for sin søte duft og dens evne til å tiltrekke pollinatorer, som kolibrier og sommerfugler, inn i landskapet. Selv om Swan River tusenfrydblomster er relativt små, og vokser vanligvis ikke større enn 1 tomme (2,5 cm.), gir de store blomsterklasene en merkbar og vakker visning i landskapetblomsterkanter.

How to Grow Swan River Daisies

Når det kommer til Swan River tusenfryd, er det ganske enkelt å dyrke blomsten. Først og fremst må gartnere sørge for riktige vekstforhold for at plantene skal trives. Selv om den er tilpasningsdyktig, kan denne planten ha problemer med å vokse der sommertemperaturer er varme med høy luftfuktighet. Kaldt sommerklima er ideelt for dyrking av denne planten.

Swan River tusenfrydblomster kan sås direkte inn i hagen etter at all sjanse for frost har passert, men mange dyrkere velger først å starte plantene innendørs omtrent seks til åtte uker før siste frostdato. De som ikke kan gjøre det, kan også ha suksess ved bruk av vintersåmetoden.

Utover planting er Swan River tusenfrydpleie relativt enkelt. Når du transplanterer inn i hagen, sørg for å plassere plantene på et godt drenerende sted som mottar direkte sollys. Når plantene er etablert, skal de blomstre hele sommeren, og gradvis produsere mindre blomster utover høsten.

Beskjæring av planter for å fjerne brukte oppblomstringer på sensommeren vil bidra til å oppmuntre til ytterligere blomstringstider inn på høsten.

Anbefalt: