How To Grow Summercrisp Pears: Caring For Summercrisp Pear Trees

Innholdsfortegnelse:

How To Grow Summercrisp Pears: Caring For Summercrisp Pear Trees
How To Grow Summercrisp Pears: Caring For Summercrisp Pear Trees

Video: How To Grow Summercrisp Pears: Caring For Summercrisp Pear Trees

Video: How To Grow Summercrisp Pears: Caring For Summercrisp Pear Trees
Video: How to Plant a Summercrisp Pear Tree - (a beginner's guide) 2024, Kan
Anonim

Summercrisp pæretrær ble introdusert av University of Minnesota, avlet spesielt for å overleve i kaldt klima. Sommersprø trær tåler å straffe kulde så lavt som -20 F. (-29 C.), og noen kilder sier at de til og med kan tolerere iskalde temperaturer på -30 F. (-34 C.). Vil du vite mer om kaldharde Summercrisp-pærer? Les videre for informasjon om Summercrisp-pære, og lær hvordan du dyrker Summercrisp-pærer i hagen din.

Hva er en Summercrisp Pear?

Hvis du ikke liker den myke, kornete teksturen til de fleste pærevarianter, kan Summercrisp være et perfekt valg for deg. Selv om Summercrisp-pærer definitivt smaker som pærer, er teksturen mer beslektet med et sprøtt eple.

Mens Summercrisp pæretrær dyrkes først og fremst for frukten sin, er prydverdien betydelig, med attraktivt grønt løvverk og skyer av hvite blomster om våren. Pærene, som dukker opp om ett til to år, er sommergrønne med en lys rød rødme.

Growing Summercrisp Pears

Summercrisp pæretrær vokser raskt og når høyder på 18 til 25 fot (5 til 7,6 m.) ved forfall.

Plant minst én pollinator i nærheten. Gode kandidater inkluderer:

  • Bartlett
  • Kieffer
  • Bosc
  • Luscious
  • Comice
  • D’Anjou

Plant Summercrisp pæretrær i nesten alle typer godt drenert jord, med unntak av svært alkalisk jord. Som alle pæretrær, presterer Summercrisp best i fullt sollys.

Sommersprø trær er relativt tørketolerante. Vann ukentlig når treet er ungt og i lengre tørre perioder. Ellers er norm alt nedbør stort sett tilstrekkelig. Vær forsiktig så du ikke overvann.

Legg til 2 eller 3 tommer (5 til 7,5 cm) mulch hver vår.

Det er vanligvis ikke nødvendig å beskjære Summercrisp pæretrær. Du kan imidlertid beskjære overfylte eller vinterskadede greiner på senvinteren.

Hasting Summercrisp Pear Trees

Summercrisp pærer høstes i august, så snart pærene går fra grønne til gule. Frukten er fast og sprø rett av treet og krever ingen modning. Pærene beholder kvaliteten i kjølelager (eller i kjøleskapet ditt) i opptil to måneder.

Anbefalt: