Warwickshire Drooper Fruit Trees: Growing Warwickshire Drooper Plums

Innholdsfortegnelse:

Warwickshire Drooper Fruit Trees: Growing Warwickshire Drooper Plums
Warwickshire Drooper Fruit Trees: Growing Warwickshire Drooper Plums

Video: Warwickshire Drooper Fruit Trees: Growing Warwickshire Drooper Plums

Video: Warwickshire Drooper Fruit Trees: Growing Warwickshire Drooper Plums
Video: Gardening for wildlife...Fruit trees, The Victoria plum tree. 2024, Kan
Anonim

Warwickshire Drooper plommetrær er flerårige favoritter i Storbritannia som er æret for sine rikelige avlinger av middels stor, gul frukt. Les videre hvis du er interessert i å dyrke dine egne Warwickshire Drooper frukttrær.

Hva er Warwickshire Drooper Plums?

Opprinnelsen til Warwickshire Drooper frukttrær er usikker; Det antas imidlertid at alle trærne kommer fra Dundale-plommen, oppdrettet i Kent på 1900-tallet. Denne kultivaren ble dyrket kommersielt i Warwickshire frukthager der den var kjent som "Magnum" frem til 1940-tallet da navnet ble endret til Warwickshire Drooper.

Warwickshire Drooper plommetrær produserer enorme mengder med middels/stor gul frukt som, selv om den er behagelig når den spises moden og frisk, virkelig skinner når den tilberedes. Trærne er selvfruktbare og trenger ikke en pollinator, men å ha en i nærheten vil øke utbyttet.

Warwickshire Drooper-plommer er sensesongplommer klare for høsting tidlig på høsten. I motsetning til andre plommer, vil Warwickshire-trær beholde fruktene sine i omtrent tre uker.

I opprinnelseslandet ble Warwickshire Drooper-frukt gjæret til en alkoholholdig drikk k alt Plum Jerkum som tilsynelatende forlothodet klart, men lammet bena. I dag blir frukten oftere spist fersk, konservert eller brukt i desserter.

Growing Warwickshire Drooper Trees

Warwickshire Drooper er lett å dyrke og veldig hardfør. Den passer for alle unntatt de kaldeste delene av Storbritannia og lider lite av sen frost.

Til tross for de store avlingene, er Warwickshire Drooper-trær solide nok til å tåle fruktens tunge vekt og vil sannsynligvis ikke knekke.

Velg et område med godt drenert jord, i sol til delvis sol, og fruktbar jord for å plante Warwickshire Drooper-trær.

Warwickshire Drooper-trær er store trær med en spredning til hengende vane. Beskjær treet for å fjerne døde, syke eller kryssende grener og for å stramme treet litt for å gjøre det lettere å høste.

Anbefalt: