Elaeocarpus Lily Of The Valley Trees: Lær om Lily Of The Valley Tree Care

Innholdsfortegnelse:

Elaeocarpus Lily Of The Valley Trees: Lær om Lily Of The Valley Tree Care
Elaeocarpus Lily Of The Valley Trees: Lær om Lily Of The Valley Tree Care

Video: Elaeocarpus Lily Of The Valley Trees: Lær om Lily Of The Valley Tree Care

Video: Elaeocarpus Lily Of The Valley Trees: Lær om Lily Of The Valley Tree Care
Video: How To Get Lily-of-the-Valley in Animal Crossing New Horizons | Jacob's Ladder Guide 2024, Kan
Anonim

Få stueplanter gir mer "wow-faktor" enn liljekonvalltreet (Elaeocarpus grandifloras). De rynkete, klokkeformede blomstene vil blende deg hele sommeren. Hvis du er interessert i en blomstrende plante som tåler lite lys, bør du vurdere å dyrke Elaeocarpus. Les videre for informasjon om liljekonvaller samt tips om trepleie.

Lily of the Valley Tree-informasjon

Elaeocarpus liljekonvall-trær er eviggrønne planter hjemmehørende i Australia. Å dyrke Elaeocarpus ute er bare mulig i varmere områder som USDA-plantehardhetssonene 10 til 12. Treet trives innendørs som en tøff potteplante nesten hvor som helst. Disse trærne vokser opp til 30 fot (9 m.) i naturen. Hvis du dyrker dem innendørs; men de blir sannsynligvis ikke høyere enn deg.

Dette treet byr på nydelige klaser av vakre blomster som lukter anis. De ligner bjellen slik fra liljekonvallblomster, men er frillete og frynsete i kantene. Knallblå bær følger etter. Egenskapene til Elaeocarpus-trær er så uvanlige at arten har plukket opp en håndfull fargerike vanlige navn. I tillegg til å bli k alt liljekonvall, er det også kjent somblått olivenbærtre, Anyang Anyang, rudraksha-tre, fe-underkjoler, Shivas tårer og ringeklokker.

Lily of the Valley Tree Care

Hvis du er interessert i å dyrke Elaeocarpus, vil du gjerne vite at det ikke er en masete plante. Denne stauden trives i all eksponering, fra full sol til full skygge, selv om blomstring og fruktsetting er mer rikelig når planten får litt sol.

Ikke bekymre deg for å gi rik jord til en liljekonvall. Den tåler dårlig jord, tørre forhold, samt dårlige lysforhold innendørs eller utendørs. Pleie av Elaeocarpus liljekonvall er imidlertid mye enklere hvis du planter den i jordbasert potteblanding for containere eller utendørs i godt drenerende, humusrik, fuktig jord.

Planten er følsom for overfôring, så gå lett på gjødsel. Beskjær om sommeren etter at den første blomstringen har passert.

Anbefalt: