Palo Verde-treinformasjon: Hvordan plante Palo Verde-trær

Innholdsfortegnelse:

Palo Verde-treinformasjon: Hvordan plante Palo Verde-trær
Palo Verde-treinformasjon: Hvordan plante Palo Verde-trær

Video: Palo Verde-treinformasjon: Hvordan plante Palo Verde-trær

Video: Palo Verde-treinformasjon: Hvordan plante Palo Verde-trær
Video: Why Doesn’t the Palo Verde Tree Need Water? 2024, Kan
Anonim

Det finnes flere typer palo verde-trær (Parkinsonia syn. Cercidium), hjemmehørende i sørvest i USA og nord i Mexico. De er kjent som en "grønn pinne", ettersom det er hva palo verde betyr på engelsk. Trærne har fått navnet på grunn av den grønne barken som fotosyntetiserer.

Spektakulære blomster dukker opp på treet tidlig på våren. Hvis du er i et passende område, kan det være lurt å dyrke ditt eget palo verde-tre. Den vokser godt i USDA-sonene 8 til 11. Les videre for å lære hvordan du planter palo verde-trær i egnede områder.

Palo Verde-treinformasjon

Palo verde treinformasjon indikerer at en naturlig forekommende hybrid av dette treet, Desert Museum palo verde (Cercidium x ‘Desert Museum’), er best å dyrke i landskapet ditt. Trær vokser 15 til 30 fot (4,5 til 9 meter) med attraktiv forgrening.

Treet brukes ofte i tørketolerante landskap. Å plante denne hybriden eliminerer noe av palo-verde-trepleie som er nødvendig med de andre typene. Denne treveishybriden ble oppdaget av forskere ved Desert Museum, derav navnet. De fant ut at denne sorten har de beste egenskapene til alle foreldrene. Dette inkluderer:

  • Begrenset spredning
  • Få som fallerblader
  • Langvarige blomster
  • Rask vekst
  • Støffe grener

Hvordan plante Palo Verde-trær

Å dyrke et palo verde-tre begynner med å plante det på et riktig sted. Disse vakre trærne er flotte for å gi skygge og brukes ofte enkeltvis som prøver i landskapet. Desert Museum palo verde har ikke tornene som finnes på de andre palo verde tresortene.

Plant i midten til slutten av sommeren for å gi treet tid til å vokse et godt rotsystem før vinteren. Velg et område med full sol. Begrav rotklumpen i et hull dobbelt så bredt og hold toppen i nivå med bakken. Fyll igjen og tamp ned med jorda du har gravd. Vann den godt. Selv om palo verde-trær er tørkebestandige, trenger de vann for å etablere seg. Treet vil vokse raskere og se sunnere ut med vanlig vann.

Disse trærne vokser godt i de fleste jordarter, selv dårlige typer. Jord må imidlertid drenere godt, da treet ikke tåler våte røtter. Sandholdig jord er å foretrekke.

Rymlige, gule blomster er en fargerik ressurs for landskapet. Plant et palo verde-tre med god plass for grener å spre seg utover.

Anbefalt: