Dutch Bucket Growing System Info – What Is Dutch Bucket Hydroponics

Innholdsfortegnelse:

Dutch Bucket Growing System Info – What Is Dutch Bucket Hydroponics
Dutch Bucket Growing System Info – What Is Dutch Bucket Hydroponics

Video: Dutch Bucket Growing System Info – What Is Dutch Bucket Hydroponics

Video: Dutch Bucket Growing System Info – What Is Dutch Bucket Hydroponics
Video: COMPLETE DUTCH BUCKET Instructions - Hydroponic Grow Buckets 2024, April
Anonim

Hva er nederlandsk bøttehydroponics og hva er fordelene med et nederlandsk bøttedyrkingssystem? Også kjent som Bato bøttesystemet, er en nederlandsk hydroponisk hage med bøtte et enkelt, kostnadseffektivt hydroponisk system der planter dyrkes i bøtter. Les videre for å lære mer om nederlandske bøtter for hydroponi.

Slik fungerer et nederlandsk hagedyrkingssystem

Et nederlandsk bøttedyrkingssystem bruker vann og plass effektivt og gir vanligvis høye avlinger fordi plantene er godt gjennomluftet. Selv om du kan bruke dette systemet for små planter, er det en enkel måte å administrere store, vinplanter som:

  • Tomater
  • Beans
  • Peppers
  • Agurker
  • Squash
  • poteter
  • Aubergine
  • Humle

Et nederlandsk hagedyrkingssystem lar deg dyrke planter i bøtter på rekke og rad. Systemene er fleksible og lar deg bruke en eller to bøtter, eller flere. Bøtter er vanligvis vanlige bøtter eller firkantede beholdere kjent som Bato-bøtter.

Vanligvis har hver bøtte plass til én plante, selv om mindre planter kan dyrkes to til en bøtte. Når et system er etablert, kan det kjøre døgnet rundt uten å bekymre deg for at planter vil bli tørket ut eller kv alt.

How to Make Dutch Bucket Hydroponics

Nederlandske bøttedyrkingssystemer ervanligvis etablert utendørs eller i et drivhus; Imidlertid kan en nederlandsk bøttehage dyrkes innendørs med tilstrekkelig plass og lys. Et innendørs nederlandsk hydroponisk bøttesystem, som sannsynligvis vil kreve ekstra belysning, kan produsere frukt og grønnsaker året rundt.

Det er viktig å bruke vekstmedier som holder på vannet samtidig som luften kan sirkulere rundt røttene. Mange bruker perlitt, vermikulitt eller kokos. Næringsstoffnivået må kontrolleres regelmessig og etterfylles etter behov.

Gi en form for støtte, ettersom mange planter blir topptunge. Lag for eksempel et espaliersystem ved siden av eller til og med over bøttene. Bøttene bør ha avstand for å tillate minst 0,4 m vekstplass for hver plante.

En fordel med en nederlandsk hydroponisk hage er at planter som utvikler problemer med skadedyr eller sykdommer lett kan fjernes fra systemet. Husk imidlertid at problemene sprer seg raskt i et nederlandsk bøttedyrkingssystem. Det er også mulig for avløpsledninger og koblinger å tette seg med mineraler hvis de ikke rengjøres regelmessig. Tette systemer kan føre til at pumper svikter.

Anbefalt: