What Is Homesteading – Lær om Homesteading-livsstilen

Innholdsfortegnelse:

What Is Homesteading – Lær om Homesteading-livsstilen
What Is Homesteading – Lær om Homesteading-livsstilen

Video: What Is Homesteading – Lær om Homesteading-livsstilen

Video: What Is Homesteading – Lær om Homesteading-livsstilen
Video: How I find the kids when working on the land #homestead #homesteading #farming #farmlife #familyvlog 2024, April
Anonim

Det moderne livet er fylt med fantastiske ting, men mange mennesker foretrekker en enklere, selvopprettholdende livsstil. Livsstilen for husmannsplasser gir folk måter å skape sin egen energi på, spare ressurser, dyrke sin egen mat og oppdra dyr for melk, kjøtt og honning. Et husmannsliv er et klassisk eksempel. Selv om dette kanskje ikke passer for alle, kan noen av de enklere praksisene brukes selv i urbane omgivelser.

Informasjon om husmannsplasser

Hva er husmannsplass? Å starte et hus blir ofte sett på som en ranch eller gård. Vanligvis tenker vi på noen som lever utenfor samfunnets mat- og energikjeder. En titt på husmannsinformasjon informerer oss om at målet er selvforsyning, som til og med kan gå så langt som å unngå penger og bytte for nødvendige varer. I store trekk betyr det å gjøre det du kan for deg selv i rommet du bor i.

Homesteading pleide å være et pionerbegrep som betydde at du hadde blitt skjøtet statlig land for å bruke og utvikle. Det er hvordan regioner ble bosatt og bidro til mye av spredningen over Nord-Amerika. Under beatnik- og hippietiden kom begrepet tilbake på moten da desillusjonerte unge mennesker dannet sin egen livssituasjon borte fra byer.

Husmannslivsstilen er tilbake med oppblomstring pgabekymringer om bevaring, spørsmål om matforsyningen vår, de høye levekostnadene i byer og mangel på gode boliger i moderne storbysentre. Den er også en del av DIY-bevegelsen, omfavnet på grunn av sin morsomme måte å fylle dine egne interesser på.

Homesteading Farm Life

Det mest ekstreme eksemplet på å starte en husmannsplass er en gård. På en gård kan du dyrke din egen frukt og grønnsaker, oppdra dyr til mat, gi din egen strøm med solcellepaneler og mye mer.

Slike intense husholdninger kan også omfatte jakt og fiske, søking, lage dine egne klær, holde honningbier og andre metoder for å forsørge familien. Det inkluderer vanligvis også bærekraftig landbrukspraksis og bevaring av ressurser som vann.

Endemålet er å ha alt du trenger tilgjengelig, men du legger ned det harde arbeidet med å lage og høste.

Using Homestead Practices in Urban Settings

Selv en engasjert byboer kan glede seg over husmannsplasser. Å kjøre ut til en U-plukk-gård på landet eller holde dine egne kyllinger er vanlig nok.

Du kan også plante en liten hage, holde bier, oppmuntre nyttige insekter, øve på kompostering, plukke sopp i sesongen og mer. Selv en leilighetsbeboer kan kompostere kjøkkenrester med liten vermikompost på terrassen eller lanaien.

Å være oppmerksom på valg og respektere naturen er to hovedmetoder for husholdning. Å gjøre så mye du kan for deg selv er nøkkelen til husmannsplasser i alle områder.

Anbefalt: