Vanlige bartrær i sør: Dyrking av barplanter i sørøstlige regioner

Innholdsfortegnelse:

Vanlige bartrær i sør: Dyrking av barplanter i sørøstlige regioner
Vanlige bartrær i sør: Dyrking av barplanter i sørøstlige regioner

Video: Vanlige bartrær i sør: Dyrking av barplanter i sørøstlige regioner

Video: Vanlige bartrær i sør: Dyrking av barplanter i sørøstlige regioner
Video: Sydney, Australia Walking Tour - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Mars
Anonim

Å dyrke bartrær i sør er en god måte å tilføre interesse og annen form og farge til landskapet ditt. Mens løvtrær er viktige for luften og gir skygge om sommeren, legger eviggrønne til en annen appell til grenser og landskap. Lær mer om vanlige bartrær i sørlige delstater.

Vanlige sørøstlige bartrær

furutrær er vanlige sørøstlige bartrær, vokser høye og noen ganger svekkes når de blir eldre. Plant høye furutrær vekk fra huset ditt. Vanlige varianter som vokser i Sørøst inkluderer:

  • Loblolly
  • Longleaf
  • Shortleaf
  • Taffelfjellfuru
  • Hvitfuru
  • granfuru

Mange furutrær er kjeglebærende med nållignende bladverk. Tre av furutrær brukes til en rekke produkter som er nødvendige for vårt daglige liv, fra magasiner og aviser til andre papirprodukter og konstruksjonsstøtter i bygninger. Furuprodukter inkluderer terpentin, cellofan og plast.

Sederer er vanlige trær som vokser i sørøstlige landskap. Velg sedertre med omhu, da levetiden deres er lang. Bruk mindre sedertre for fortauskant appell i landskapet. Større typer kan vokse som en grense for eiendommen din eller spredt gjennom det skogkledde landskapet. Følgende sedertreer hardføre i USDA-sonene 6-9:

  • Blue Atlas Cedar
  • Deodar Cedar
  • japansk sedertre

Andre bartrær i sørstatene

Den japanske plommebarlindbusken (Cephalotaxus harringtonia) er et interessant medlem av den sørlige bartrærfamilien. Den vokser i skygge og, i motsetning til de fleste bartrær, trenger den ikke kulde for å regenerere. Den er hardfør i USDA-sonene 6-9. Disse buskene foretrekker et fuktig miljø – perfekt i sørøstlige landskap. Bruk en kortere variant som passer for senger og border for ekstra appell.

Morgan Chinese arborvitae, en dverg Thuja, er et interessant bartrær med en konisk form, som vokser til bare 3 fot (0,91 m). Dette er et perfekt lite bartrær for en trang plass.

Dette er bare et utvalg av bartrærplantene i sørøstlige områder. Hvis du legger til nye bartrær i landskapet, observer hva som vokser i nærheten. Undersøk alle aspekter før planting.

Anbefalt: