Medicago Button Clover: How To Manage Button Clover In Landscapes

Innholdsfortegnelse:

Medicago Button Clover: How To Manage Button Clover In Landscapes
Medicago Button Clover: How To Manage Button Clover In Landscapes

Video: Medicago Button Clover: How To Manage Button Clover In Landscapes

Video: Medicago Button Clover: How To Manage Button Clover In Landscapes
Video: Overseeding Lawn with Clover 2024, April
Anonim

Det mest unike ved Medicago knappekløver er knappkløverfrukten som er skiveaktig, kveilet i tre til syv løse virvler og papirtynne. Den er hjemmehørende i Middelhavsregionen og langs den europeiske Svartehavskysten, men kan finnes over hele verden hvor den behandles varierende som ugress. Siden den ofte er klassifisert som en invasiv art, er knappkløverkontroll av interesse. Les videre for å lære hvordan du administrerer knappekløver.

Hva er Button Clover?

Medicago-knappkløver (M. orbicularis) er en ettårig fôrplante i mange europeiske land. Også kjent som blackdisk medick, button medick eller rundfrukt medick, og er medlem av Fabaceae- eller ertefamilien.

Planten er lett å identifisere med sine fimbriate stipuler, taggete brosjyrer, gule blomster og flate, papiraktige, kveilede frøkapsler.

Slektsnavnet Medicago er avledet fra det greske ordet «medice» som betyr alfalfa, mens orbicularis er avledet fra det latinske «orbi(c)» som betyr «en sirkel» med henvisning til den kveilte knappkløverfrukten.

Denne årlige vinteren blir omtrent 31 cm høy og blomstrer i april til begynnelsen av juni. Medicago-knappkløver danner et symbiotisk forhold med den nitrogenfikserende bakterien Sinorhizobium medicae. Den finnes i forstyrrede områder, for eksempel langs veikanter.

Hvordan administrere knappekløver

Knappekløverkontroll er ikke noe problem. Snarere blir den testet for bruk som en subsidiær avling. Det viser seg at disse belgfruktene er svært næringsrike og kan være et utmerket alternativ til husdyrfôr.

How to Grow Medicago Button Clover

Å skaffe frø kan være problemet med å dyrke denne planten. Når frø er oppnådd, bør det imidlertid sås mellom september og oktober i leirjord eller leirejord, ideelt sett kalksteinsjord med en pH på 6,2-7,8. Så frø til en dybde på ¼ tomme (6 mm.). Frø vil spire om syv til fjorten dager.

Anbefalt: