Longleaf Pine Facts: How Does A Longleaf Pine Look Like

Innholdsfortegnelse:

Longleaf Pine Facts: How Does A Longleaf Pine Look Like
Longleaf Pine Facts: How Does A Longleaf Pine Look Like

Video: Longleaf Pine Facts: How Does A Longleaf Pine Look Like

Video: Longleaf Pine Facts: How Does A Longleaf Pine Look Like
Video: Identifying Longleaf Pine 2024, April
Anonim

Ikke alle er kjent med langbladede furutrær. Hvordan ser en langbladet furu ut? Disse eviggrønne er vakre, innfødte nordamerikanske furutrær med ekstremt lange nåleblader. De lager attraktive eksemplartrær i landskapet og fungerer godt som skyggetrær.

Er du interessert i noen flere langbladede furufakta? Les videre. Vi vil gi deg informasjon om veksthastigheten for langbladet furu samt den kulturelle omsorgen den krever.

Longleaf Pine Facts

Langbladet furutre er hjemmehørende i det sørøstlige USA. Disse trærne er ganske høye, vokser til en høyde på 80 fot (24 m.) eller til og med 100 fot (30 m.), med en spredning på halve høyden, og de skyter opp på et øyeblikk. Langbladet furuvekst er rask, opptil 91 cm i året. De står oppreist og krever ganske mye vekstplass.

I følge fakta om langbladet furu er disse ganske langlivede for furu. De kan leve i 150 år. Historisk sett ble langbladet furu brukt til å lage båter, og det brukes fortsatt til trelast i dag. Treverket er tungt, sterkt og slitesterkt.

Hvordan ser en langbladet furu ut?

De lange, lange nålene er den definerende egenskapen til langbladet furutre. De er lyse grønne og slanke, vokser til 14 tommer (36 cm.) eller til og med18 tommer (46 cm.) lang. De vises i fjæraktige klynger av tre nåler, tuftet på tuppen av grenene.

Når treet modnes, utvikler barken seg til flassende plater av uregelmessig størrelse. Du kan også legge merke til blomstene om våren. Hannblomster er lange og gulrøde, hunnene er lilla. Hannkjeglen er lilla-blå, mens hunnen er dyp lilla, opptil 25 cm lang.

Longleaf Pine Care

Hvis du har disse trærne på eiendommen din, vil du oppdage at pleie av langbladet furu ikke er veldig vanskelig så lenge de er plantet på et passende sted. En langbladet furutre har det best på et sted som får full og direkte sol og har godt drenert jord. Den trives i det amerikanske landbruksdepartementets plantehardhetssone 7 til 10.

Velg et plantested med omhu, siden dette er et tre som ikke liker å bli flyttet på. Den er også sårbar for is- og stormskader og klarer seg dårlig i lyn, sterk vind eller tørke. Den starter livet i det som er kjent som dens "gresslignende" stadium, og holder seg kort og tjuete i fem år før den begynner å øke høyden.

Anbefalt: